Psycholoog Amsterdam Iva Sušac

Gz-psycholoog Iva Susac

GZ-psycholoog


Iva Sušac


Amsterdam

Wat is een gz-psycholoog ?

Een psycholoog heeft de universitaire studie psychologie afgerond en behandelt psychische problemen.

Een GZ-psycholoog heeft na de universitaire studie een postdoctorale beroepsopleiding van twee jaar gevolgd en behandelt ook psychische problemen.

Je kunt bij beide soorten psychologen denken aan de behandeling van depressie, angst of fobie of verslaving. Verder behandelen ze ook problemen als rouw, burn-out en relatieproblemen.

De term psycholoog is in Nederland niet beschermd. Aan andere beroepsnamen met de term ‘psycholoog’ erin, zoals GZ-psycholoog zijn wel opleidingseisen gesteld.

Meer informatie:
https://www.psynip.nl/registraties/psychologenregisters-wet-big/gezondheidszorgpsycholoog/

Mijn werkervaring

Na mijn studie (klinische) psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik bij Stichting Centrum ´45 ervaring opgedaan met trauma’s bij mensen uit verschillende culturen. Daarna heb ik 12,5 jaar binnen de specialistische revalidatie en re-integratie ervaring opgedaan met chronische pijn-,  stress/burn-out– en werk gerelateerde problematieken, en met (onverklaarde) lichamelijke klachten welke vaak gepaard gaan met angst, stemmingsproblemen, slaapproblemen, overspannenheid en (onderliggende) traumaverschijnselen.

BIG-registratie Iva Sušac: 19919069025.

Als je een gz-psycholoog in Amsterdam zoekt:

Linkedin