Change language to English

Over mij

Wat mij beweegt
Ik ben geboren in voormalig Joegoslavië en na de oorlog naar Nederland gekomen. Door mijn persoonlijke levensverhaal heb ik mij ontwikkeld tot iemand die oog heeft voor de ander. Ik deel graag mijn opgedane kennis en ervaring. Zo heb ik geleerd dat er in elk mens veerkracht huist en ik zie het als een persoonlijke uitdaging om deze veerkracht aan te spreken en te mobiliseren. Elke keer opnieuw word ik geraakt als dit lukt en iemand beter in staat is het leven te leiden dat vaak lange tijd onmogelijk leek. Dat is waarom ik hou van mijn vak.

foto vuurtoren Rabac

Mijn opleiding
Toen ik in Nederland kwam, heb ik eerst Nederlands moeten leren. Daarna heb ik aan de Universiteit van Amsterdam de opleiding klinische psychologie gedaan, gevolgd door de opleiding voor gezondheidszorgpsycholoog, afgekort gz-psycholoog. Daarnaast heb ik de cursussen doorlopen die horen bij de therapieën en trainingen die ik geef.

Mijn ervaring
Na mijn studie heb ik bij Stichting Centrum ´45 gewerkt en ervaring opgedaan in het behandelen van trauma’s bij mensen uit verschillende culturen. Daarna heb ik 12 jaar gewerkt binnen de specialistische revalidatie en re-integratie, in een multidisciplinair team. Hier heb ik ervaring opgedaan met stress en andere werkgerelateerde problematieken. Behandeling was behalve individueel ook in groepen, omdat groepsinteractie sommige leerprocessen kan versnellen. Verder heb ik mensen behandeld met (onverklaarde) lichamelijke klachten; deze klachten gaan vaak gepaard met angst, somberte en niet (h)erkende traumaverschijnselen.