Mijnlinknaarjou

Hoe meer websites naar jouw website linken, des te hoger kom je in de ranking van de google zoekmachine. Ik link hieronder naar jouw website. Hierdoor scoor jij hoger in Google. Zet jij een link op jouw website naar mij, zodat ik ook hoger scoor in Google?!

Je kunt dit doen door een pagina op je website te zetten die een kopie is van de pagina die je nu ziet, met de paginatitel Mijnlinknaarjou en hieraan jouw links naar andere websites toe te voegen.

De pagina Mijnlinknaarjou is in principe niet zichtbaar voor de bezoekers van je website. De pagina die je nu ziet vind je alleen door in de adresbalk van je zoekmachine te typen: https://psycholoogvoormij.nl/Mijnlinknaarjou. Er is ook geen toelichtende tekst nodig, want alleen de zoekmachine van Google ziet deze pagina. Wat wel helpt is als je links maakt voor verschillende varianten van het zoekadres, zoals hieronder is gedaan bij psycholoogvoormij.

Ik link naar:

Voeg hier meer links aan toe…

Vraag zoveel mogelijk mensen hetzelfde te doen….

Naast deze “onzichtbare” koppeling tussen websites kun je natuurlijk ook een inhoudelijk stukje op je website zetten en daarin een link zetten. Dat werk nog beter om de ranking in google search te verbeteren.