Wat cliënten over mij schrijven

 • admin avatar

  Wij zijn beiden, afzonderlijk, begeleid door Iva in een terug-naar-werk traject wat ons zeer heeft geholpen. Iva is iemand die je eerlijke feedback geeft, waardoor je samen in staat bent om te gaan zoeken naar wat wél werkt in je leven, wanneer de dingen zo duidelijk gaan zoals je níet wilt. Dat zijn heel vaak […]

  Lees meer

 • admin avatar

  Ik ben onder de indruk van je empathische vermogen. Je kunt heel goed luisteren en iedere keer weer de vinger op de zere plek leggen. Je bent in staat om overzicht te houden. Soms kan een gesprek alle kanten op gaan. Maar jij houdt overzicht van alle essentiële zaken die aan de orde komen, die uitgesproken […]

  Lees meer

 • admin avatar

  Ik was iedere keer aangenaam verrast hoe Iva in staat was om de essentie te halen uit hetgeen uitgesproken werd. Ik heb heel wat gesprekken in mijn leven gevoerd, maar dat is echt uniek. Daarnaast vind ik de balans tussen de rol als de leider in het gesprek en haarzelf als persoon in het gesprek […]

  Lees meer

 • admin avatar

  In onze samenwerking hebben gesprekken met Iva mij gemotiveerd tot inzicht & verandering. In het begin heeft zij mij ´een spiegel´ voorgehouden. Dit had ik nodig om tot inzicht te komen. In plaats van mij terug te trekken als ik met mijn doelen aan de slag moest gaan, bijv. door een afspraak af te zeggen, […]

  Lees meer